-گرچه از حاکمیت رؤیا بر زندگی اتفاق قشنگی حاصل نمی‌شه، اما حس می‌کنم آدم‌ها نیازمند رؤیاهایی امن هستند، بهش رؤیا نگیم، بگیم اهدافی ناحریصانه و ایمن از گزند جمعیت از جمله‌ حرف‌هایی که زدنشون محوشون می‌کنه، موجودیتشون وابسته به موجودیت سکوتی هست اطرافش تشکیل شده، اون سکوت از شهد زندگیت مراقبت می‌کنه 

-دنیا به قدر کفایت آدم‌های موفق، غنی و مفتخِر داره؛ من از یک‌جایی به بعد تصمیم گرفتم ناکافی، ساده و عادی باشم؛‌ و این از سستی‌ام ناشی نمی‌شه، یک نگاه درونی حاصل از تنهایی‌های عمیق و ممتد، یک اراده‌ درونی من رو به این واداشته، یک غرور اساطیری نسبت به سادگی و آرامش. آرامش انقدر لطیفه که حتی اگه بهش فکر کنی خدشه‌دار می‌شه. برخورد با آرامش احتیاط بی‌نهایتی می‌طلبه. گرچه آرامش هم گاهی مثل ما نیاز به تنهایی پیدا می‌کنه و از خونمون میره تا با خودش خلوت کنه.

-طبیعت معطوف به اراده.

-سکوت، سکوت، عشق.

-جاری، جاری، عمیق.

چند گزاره بعد از انجام شکست‌ آمیز یک فرایند خرد.

آرامش ,یک ,جاری، ,می‌کنه ,سکوت، ,بهش ,لطیفه که ,که حتی ,حتی اگه ,اگه بهش ,انقدر لطیفه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دوست دارم توهم بدونی همیشه‌ی متروک پیزوسرجری دانشنامۀ کوچک من فروش بوتان در شیراز- فلاح زاده شید گلخانه ( توری سایبان) تور اروپا طراحی انواع بنرهای تبلیغاتی متحرک گیف breast cancer key notes وبلاگ سرین هود